Ісаєнко Володимир Миколайович

Завідувач кафедри "освіти дорослих", доктор біологічних наук, професор, академік Вищої школи України   

ІсаєнкоДоктор біологічних наук за спеціальністю "Екологія" (2004),професор по кафедрі екології (2005), Академік Академії наук Вищої школи України (2007).

Народився 16 квітня 1954 р. с.м.т. Немішаєве Київської обл.

У 1976 році закінчив повний курс Київського технологічного інституту харчової промисловості за спеціальністю "Технологія бродильних виробництв"

Кандидат технічних наук за спеціальністю "Технологія бродильних виробництв" (1985), доцент по кафедрі біотехнології (1991)

Трудову діяльність розпочав у 1976 році інженером Ічнянського спиртового заводу.

З 1977 по 1978 рік служив у лавах Радянської Армії.

 1979 – 1987р.р. – ст. інженер, аспірант, мол. науковий співробітник, ст. науковий співробітник Київського технологічного інституту харчової промисловості»

У 1987 році перейшов на роботу у Міністерство вищих учбових закладів України, де і працював до 1992 року на посадах інспектора, головного спеціаліста Головного управління вищої освіти;

Після утворення Міністерства освіти України у 1992 році працював у міністерстві до 1995 року на посадах головного спеціаліста, начальника відділу Головного управління акредитації. А з 1995 по 1998 рік на посаді заступника начальника Головного управління ліцензування та акредитації Міністерства освіти України.

З 1998 року по 2000 pік навчався в докторантурі Українського державного університету харчових технологій (м.Київ).

У 2000 році, після закінчення навчання, перейшов на роботу до Національного авіаційного університету. У НАУ працював на різних посадах: з 2001 року по 2008рік завідувача кафедри екології; з 2003 року по 2006 рік декана факультету екологічної безпеки; з 2006 року по 2008рік директора Інституту міського господарства Національного авіаційного університету.

З 2008року по цей час працює на посаді директора Інституту перепідготовки та підвищення кваліфікації Національного педагогічного університету ім. М.П.Драгоманова.

Захистив докторську дисертацію за темою «Біологічно активні речовини анти паразитарної дії в агроекосистемах».

Член президії Науково-методичної комісії Міністерства освіти і науки України з напряму "Екологія", член спецрад із захисту докторських дисертацій в Інституті агроекологіі УААН, член редколегії 4 фахових наукових видань.

Нагороджений відзнакою «Відмінник освіти України» (1996р.) та знаком «Петро Могила» (2007р.) Міністерства освіти і науки України, Почесною грамотою Кабінету Міністрів України ( 2010 ).

У 2007 році обраний академіком АН Вищої школи України.

Викладав у Національного педагогічного університету ім. М.П.Драгоманова та Національному авіаційному університеті дисципліни «Моніторинг навколишнього середовища», «Методи вимірювання параметрів навколишнього середовища», «Вступ до фаху», «Техноекологія», «Урбоекологія», «Екологія», «Екологічний аудит» тощо.

Автор понад 180 наукових праць, у тому числі 3 підручників, 9 навчальних посібників, 2 словників, 3 довідників, 10 авторських свідоцтв та патентів. Учасник більше 40 міжнародних та регіональних наукових конференцій.

Дейнега Ірина Іванівна

Кандидат історичних наук, доцент, заступник директора Інституту перепідготовки та підвищення кваліфікації Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова.

 дейненгаЗакінчила історичний факультет Київського державного університету імені Т.Г.Шевченка. Працювала вчителем історії, викладачем, доцентом кафедри українознавства в Національній академії оборони України, доцентом кафедри гуманітарних дисциплін, директором Центру післядипломної освіти МІУ, проректором  Міжгалузевого інституту управління.

З 2009 року - заступник директора Інституту перепідготовки та підвищення кваліфікації Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова, доцент кафедри освіти дорослих.

Наукова й дослідницька діяльність  Дейнеги І.І. знайшла практичне відображення в понад 70 наукових працях з історичних, українознавчих проблем, у навчальних посібниках, монографії. Вона є організатором і учасником понад 30 міжнародних та вітчизняних науково-практичних конференцій.

Нині Дейнега І.І. приділяє першочергову увагу питанням оновлення змісту післядипломної  педагогічної освіти, запровадженню гендерної освіти в систему підвищення кваліфікації викладачів, в практику підвищення кваліфікації освітніх працівників - сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, інтерактивних методів навчання.

Дейнегу І.І. нагороджено: Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України, відзнакою Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти України», бронзовою премією Тимотея та Лідії Балабанів за сумлінну працю і значний внесок у справу утвердження державної мови та виховання молоді на національно-патріотичних традиціях українського народу; відзначено Подяками Київської міської державної адміністрації та Всеукраїнського Товариства «Просвіта» імені Т.Г.Шевченка. За заслуги з відродження духовності в Україні та утвердження Помісної української православної церкви її нагороджено орденом Святого рівноапостольного князя Володимира Великого ІІІ ступеня. У 2004 році за значний здобуток у галузі науки й техніки Ірина Іванівна стала лауреатом академічної нагороди Ярослава Мудрого. 2008 року її відзначено медаллю «За багаторічну педагогічну працю та наукові успіхи».


Уліщенко Віолета Валентинівна

доцент, кандидат педагогічних наук.

Шпортько Константин Валентинович

доцент, кандидат фізико-математичних наук.

Ніколаєв Кирило Дмитрович


Старший викладач

Кучеренко Наталія Леонідівна

Старший викладач