Безымянный4

Представники наукових та ділових кіл Нігерії приїхали до Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова з намірами підписати угоду про співпрацю, зокрема, що стосується навчання нігерійців в Інституті перепідготовки та підвищення кваліфікації НПУ.
Безымянный3 Поважні гості посилалися на високу популярність та хорошу репутацію Драгоманівського університету на світовому освітньому просторі
 

З 27 лютого по 5 березня 2012 вперше в Інституті в рамках міжнародного

 

 співробітництва пройшли підвищення кваліфікації за програмою «Менеджмент надзвичайних ситуацій та екологічний менеджмент» фахівці з Федеративної Республіки Нігерії.

Безымянный1На запрошення Центру Міжнародної      освіти при МОНМС України та Інституту перепідготовки та підвищення кваліфікації НПУ ім. Драгоманова згідно       умовам договору NPDU/NESDA/2012/001,президент Асоціації «Мережа стійкого розвитку» професор Чіджіоке Ікокву та постійний секретар при Міністерстві Інфраструкти (Агенція з охорони навколишнього середовища) Яхайя Вазірі прибули до Києва з метою проходження короткотермінових курсів Безымянный2підвищення кваліфікації, ознайомлення з роботою Університету та Інституту, встановлення дружніх та робочих контактів для подальшої співпраці.

Протягом п’яти днів було організовано короткий   лекційний курс з питань управління надзвичайними ситуаціями в Україні та актуальних для Нігерії екологічних проблем, з яких українські фахівці можуть поділитись досвідом та зорганізувати підвищення кваліфікації (боротьба з опустелюванням, аварії на нафто- газопроводах тощо.)  

Фахівці відвідали Інститут геохімії навколишнього середовища НАН України, де ознайомились з науковими аспектами вивчення екологічних питань, музей Чорнобилю, де вшанували пам'ять загиблих і залишили свої відгуки в книзі відгуків. В рамках ознайомлення з соціальними програмами було зорганізовано відвідування єдиного на Україні Центру реабілітації інвалідів в Лютіжі.       

Результатом роботи курсів та робочої програми було підписання Угоди про наміри про подальшу співпрацю між НПУ ім. М.П.Драгоманова та Асоціацією «Мережа стійкого розвитку».

 Безымянный111

        

                         

 

 

    

   

Контакти  

 

Дирекція

+38(098)927-48-48
+38(044)235-95-89

Приймальна комісія

+38(098)927-48-48
+38(044)230-92-87

 

nnippk@npu.edu.ua

   

Науково-методична рада  

   

Вчена рада  

   
© Навчально-науковий інститут неперервної освіти