1. Структура статті повинна відповідати вимогам Постанови ВАК України за № 1-02/3 від 5 січня 2003 р., а саме обов’язково включати наступні елементи: а) постановка проблеми у загальному вигляді та її зв’язок із важливими науковими чи практичними завданнями; б) аналіз останніх досліджень і публікацій, в яких започатковано розв’язання даної проблеми і на які посилається автор, виділення невирішених раніше частин загальної проблеми, котрим присвячується дана стаття; в)  формулювання цілей статті (постановка завдання); г) виклад основного матеріалу дослідження з повним обґрунтуванням отриманих наукових результатів; д) висновки з даного дослідження і перспективи подальших розвідок у даному напряму. Необхідно виділити назви кожного з елементів у тексті статті за зразком, наведеним у додатку 1. Невиконання або часткове виконання цієї вимоги змушує редколегію повертати матеріали на доопрацювання.

2. Обсяг статті – від 6 повних сторінок коректорського варіанту тексту формату А-4 українською мовою, через одинарний інтервал, шрифт Times New Roman, кегль 14, всі поля (праве, ліве, верхнє, нижнє) – 20 мм., абзац – 1,25 см., у редакторі MS WORD 97-2003 у форматі  *.doc.

3. Для дописувачів без наукового ступеня додається рецензія-рекомендація фахівця з науковим ступенем, засвідчена печаткою за місцем роботи рецензента.

4. Заявка, включаючи довідку про автора (прізвище, ім’я, по-батькові, науковий ступінь та звання, повна назва місця роботи та підрозділу (кафедра, лабораторія тощо), посада, дом. адреса (з поштовим індексом), контактні телефони, електронна адреса, а також прізвище, ім’я, по-батькові, науковий ступінь, вчене звання рецензента, що подається у редакторі MS WORD 97-2003 у 2-х форматах *.doc. та pdf.: зі сканованим підписом дописувача за зразком, наведеним у додатку 2.

5. Посилання на літературні джерела в тексті позначати в квадратних дужках [напр.1, с. 3; 7; 8], використовувати лапки “….”, одинарний апостроф ( ’ ), тире ( – ); таблиці та рисунки подавати із назвами та прив’язувати їх до тексту та групувати у відповідному масштабі (рекомендовано у форматі *.gif, *.jpg, *.bmp); при посиланнях на інших авторів ставити ініціали перед прізвищем, без пробілу, а між словами – не більше 1 пробілу; список літератури – за алфавітом, бажано до 10 джерел; анотації на 1 абзац та ключові слова українською, російською та англійською мовами, УДК.

6. Список використаних джерел оформлювати згідно з ДСТУ ГОСТ 7.1.2006 “Система стандартів з інформації, бібліотечної та видавничої справи. Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги і правила складання” (див. Бюлетень ВАК України. – 2009. – № 5. – С.26-30).

7.Розміщення тексту див. за зразком, наведеним у додатку 1.

Видання здійснюватиметься на основі самофінансування, за кошти авторів з розрахунку кількості сторінок та пересилки авторського примірника. Вартість однієї сторінки коректорського варіанту тексту А 4  – 30 грн. Обов’язкова пересилка авторського екземпляру збірника його дописувачу поштою – 20 грн. Додатковий примірник для співавторів за бажанням сплачується у розмірі 40 грн. та пересилки – 20 грн. Залишки тиражу збірника безкоштовно передаються до бібліотек та розповсюджуються серед науково-педагогічної громадськості.

Матеріали надсилати лише електронною поштою на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. окремими файлами з назвою у форматах:  *doc.: 1) прізвище – текст статті, 2) прізвище – заявка;   *pdf.: скановані 3) прізвище – заявка з підписом; 4) прізвище – рецензія (для осіб без наукового ступеня) з підписом, 5) прізвище – квитанція грошового переказу із  зазначеним прізвища автора. У графі “тема” вказати прізвища автора (ів).

Кошти на публікацію та пересилку збірника, надсилати поштовим переказом за адресою: 01030, м.Київ-30, “до запитання” на ім’я Наумової Вікторії Юріївни. За довідками звертатися за вище означеною електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або т-ном (044) 486-31-32.

Завантажити файл

   

Контакти  

 

Дирекція

+38(098)927-48-48
+38(044)235-95-89

Приймальна комісія

+38(098)927-48-48
+38(044)230-92-87

 

nnippk@npu.edu.ua

   

Науково-методична рада  

   

Вчена рада  

   
© Навчально-науковий інститут неперервної освіти