24 квітня 2012 року у Київському палаці дітей та юнацтва, був проведений ярмарок кар’єри та вакансій «Будуємо кар’єру разом».

Ярмарок відкрили та виступили з вітальним словом директор Державної служби зайнятості Петро Петрашко, директор Київського міського центру зайнятості Віктор Сухомлин, представники КМДА та присутні народні депутати.

3CN1509 Відмінна особливість ярмарку «Будуємо кар’єру разом!» від попередніх заходів у тому, що крім робочих професій, вакансій службовців, зроблено акцент на підборі кадрів для сфери ІТ-технологій. У заході взяли участь представники таких відомих київських ІТ-компаній, як ТОВ «ЕПАМ Системз», Консорціум «Інтекрасі Груп», ТОВ «Арт-мастер». Відвідувачі виставки мали можливість безпосередньо поспілкуватися зі спеціалістами цих компаній, отримати відповіді на питання, що їх цікавлять, ознайомитись з вакансіями, вимогами до них та рівнем заробітної плати. Крім ІТ-компаній на ярмарок були запрошені понад 70 підприємств міста Києва. Вони запропонували майже 4 тис. різних вакансій: по сфері діяльності, зарплаті, кваліфікації претендентів.


11499

 У ярмарку взяли участь і вищі навчальні заклади, серед яких були Київський університет ринкових відносин, Університет економіки та права «КРОК», Національний авіаційний університет, а також Інститут перепідготовки та підвищення кваліфікації НПУ імені М.П.Драгоманова, який протягом трьох останніх років підготував понад 3 тисяч безробітних, як кваліфікованих спеціалістах з професійними якостями претендентів на високооплачувані посади за програмами «Іноземна мова (англійська, німецька, польська)», «Менеджмент готельного господарства та приватного туристичного бізнесу», «Кадровий менеджмент», «Вступ в мале підприємництво», «Основи підприємницької діяльності», «Юридична психологія», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності з курсом ділової іноземної мови», «Організація обліку і аудиту суб»єктами економіки та підприємництва» тощо.

 Цей неоцінений досвід та вклад ІППК у програму професійної підготовки незайнятого населення був відзначений Подякою від Державної служби зайнятості.

подяка 


 

   

Контакти  

 

Дирекція

+38(098)927-48-48
+38(044)235-95-89

Приймальна комісія

+38(098)927-48-48
+38(044)230-92-87

 

nnippk@npu.edu.ua

   

Науково-методична рада  

   

Вчена рада  

   
© Навчально-науковий інститут неперервної освіти